Adresa: str. Sub Deal nr. 12, Ilba 437095 0746 035 028

DESPRE NOI

  • Text Hover
Despre noi

Costin Residence te invită să te bucuri de o adevărată escapadă în lumea bunului gust, dar și a gusturilor bune.

  • Text Hover

Odată ajuns la noi, fii sigur că ești tratat ca un V.I.P.! Sala de evenimente, Restaurantul, Cazarea, îți asigură un sejur unic, cu accentele ospitalității de cinci stele.

 

Nu uita că la noi totul e posibil și că echipa Costin Residence face din acest loc să fie o locație premium pentru cele mai frumoase clipe din viața dumneavoastră.

 

Rezervări și informații la telefon: ​ +40 746 035 028. sau
email: famcostinsrl@yahoo.com

Va asteptam!
Cu o capacitate de 500 de persoane, sala noastră vă stă la dispoziție ori de câte ori aveți nevoie. Pentru rezervări și informații vă stăm la dispoziție prin oricare dintre contactele existente.
Servire de exceptie

Indiferent de preparat, ingredientele noastre sunt atent alese iar echipa noastra iti sta la dispozitie cu drag, pentru orice intrebare!

Momente unice

Pentru ca dragostea trece prin stomac, ne ocupam atat de crearea unei atmosfere elegante cat si de pregatirea celor mai bune meniuri!

Evenimente

Viata si momentele sale frumoase merita sarbatorite alaturi de cei dragi, cu mancare, bautura din belsug si …voie buna cat incape!

Restaurant

Ce este mai relaxant decat o masa delicioasa, intr-un restaurant ingrijit, cu preparate excelente si o servire ireprosabila?

error: Conținutul este protejat!!